Kontakt oss for en hyggelig personlig omvisning: 51 85 83 30

Stavangerartister støtter Boliviafamilien

/Stavangerartister støtter Boliviafamilien
Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

elle melle

elle melle er kjent over hele landet for radiohits som “Himmelhøge sti”, ”Frokost På Kafe”, ”Ikkje Vekk Meg Når Du Går” og “Ser du då at eg e din” seiler opp og blir kontinuerlig spilt på P1 høsten 2016. Flere av låtene deres har blitt spilt på nasjonal radio siden de ga ut samleplate i 2002.
elle melle er idag Odd Erik Ognedal (vokal/piano), Svein Hyttebakk (ak- og elgitar, kor), Jon Konrad Strøm (saxofoner, keybaords, perk, kor), Kurt Lisø (trommer) og Simen Ytre-Arne (bass)

Motown-hyllest:

Det er satt sammen en Motown-hyllest for anledningen. Den består av:
Anders Berglund, Ingrid Kjosavik, Svein Ragnar Myklebust, Tommi Haukland, Bjor Bohne, Frode Ytre-Arne og Glenn Brun Henriksen.

Anders Beglund, vokalist, korist, låtskriver og dirigent

Anders var med i Team Sigvart på det TV2-sendte programmet “Det Store Korslaget”, der han også var solist sammen med Ingrid Kjosavik. I fjor var han låtskriver sammen med Trygve Skaug på julesangen “Var det snø” – som ble listet på P1. Som sanger liker Anders seg godt i Gospel- og Soul-sjangeren, og Motown er nært beslektet

Ingrid Kjosavik

Ingrid Kjosavik jobber som sanger. Hun har ved flere anledninger portrettert Eva Cassidy og gjør turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken (2011-2016) med en forestilling med ord og toner fra Eva Cassidys liv; “Songbird”. En artist hvis musikalske uttrykk passer godt til hennes eget.  Ingrid var også med på forestillingen ”Tribute to Motown” i Sandnes Kulturhus sammen med Glenn Lyse og Anh Vu høsten 2009 og våren 2010. Utdrag fra denne er fremdeles å se på ulike eventscener.
Hun er en allsidig sanger, men trives best innenfor soul/gospel, vise- og jazzsjangre. Høsten 2013 var hun også på tv-skjermen som deltaker på “The Voice -Norges beste stemme” på Tv2.
Høsten 2015 var hun med på “The Amazing Grace Concert Tour” i Sør Afrika sammen med tre andre gospelartister fra andre deler av verden, bla Cinque Cullar fra Chicago. Her holdt de flere konserter i Johannesburg og Cape Town.
Hun hadde også gleden av å synge sammen med Stavanger Symfoniorkester på deres årlige filmkonsert i november 2015.

The Factory

The Factory er et Oslo-basert band. Selv om de bare er 23 år, har bandet allerede eksistert i 10 år. I løpet av disse årene har de utviklet sitt eget sound i skjæringspunktet mellom pop, rock og funk. Alle fire deler en leilighet på Grünerløkka hvor de har funnet sin egen måte å dele både sine humoristiske og mørke sider. Dette er noe som merkes i musikken deres.

Armar & Bein

Armar & Bein er en stor fryd for øret. Bandmedlemmene  har fartstid fra mange forskjellige sammenhenger. Av disse kan nevnes: Nurk Twins, Smalhans, Bernad Jenkins, Asfalt, Stavangerensemblet + mange mange flere.
Armar & Bein har eksistert siden 1999. I utgangspunktet ble bandet etablert med det formål å presentere sanger av Tom Waits, Van Morrison og Bob Dylan oversatt til norsk, til kav stavangersk.Men etter hvert begynte det å snike seg inn noen egenskrevne sanger i coverlåtparadiset.
Besetning:
Hans Cristian Hansen – Percusjon/sang
Kim Hansen – Percusjon/Sjarm
Thor E. Jensen – Bass/Prince
Øystein Eldøy – Gitar/sang
Bjørn I. Kristensen – Sang/nikking